O tânără își căuta pe net un soț bogat – Iată răspunsul genial al unui bancher

O să fiu sinceră în ce am să scriu aici. Anul acesta fac 25 de ani. Sunt foarte drăguță, am stil și gusturi bune. Vreau să mă mărit cu un băiat care face cel puțin $500.000 pe an. Ați putea spune că sunt lacomă, dar un salariu anual de $1 milion este considerat ca fiind de clasă mijlocie în New York.

Cerințele mele nu sunt foarte mari. Este cineva pe acest forum care are un venit de $500k pe an? Sau sunteți toți însurați? Voiam să întreb: ce trebuie să fac ca să mă pot mărita cu persoane bogate ca voi?

Printre cei cu care am ieșit până acum, cel mai bogat avea un venit de $250k/an și asta se pare că este limita mea superioară. Oricine vrea să se mute într-o zonă rezidențială de lux din vestul New Work-ului știe că $250k nu e de ajuns.

Sunt aici doar să pun, umilă, câteva întrebări:

1. Prin ce localuri ies cei mai bogați burlaci? (vă rog să scrieți numele și adresele restaurantelor, barurilor sau sălilor de fitness)

2. Ce grupe de vârstă trebuie să țintesc?

3. De ce nevestele bogaților sunt doar ”moderat-arătoase”? Am întâlnit câteva fete care nu arătau foarte bine și nu erau interesante, dar au fost capabile să se mărite cu bărbați bogați.

4. Cum decideți voi cine poate să vă fie soție și cine poate să vă fie doar prietenă? (ținta mea este acum să mă mărit)

Într-un final, Pretty Woman a primit și un răspuns pe măsură.

„Dragă, Pretty Woman!

Am citit mesajul dumneavoastră și îmi pare bine că mă încadrez cu ușurintă în cerințele dumneavoastră. Venitul meu anual este mai mare decât 500 mii de dolari, ceea ce corespunde cerințelor dvs, așa că îndrăznesc să sper, că nimeni nu se va îndoi de seriozitatea cuvintelor mele. Din punct de vedere al unui om de afaceri, căsătoria cu dvs este o decizie greșită. Răspunsul este foarte simplu, așa că permiteți-mi să vă explic.

După ce am analizat propunerea dumneavoastră am ajuns la concluzia că dumneavoastră propuneți un schimb. A oferă frumusețe, în timp ce persoana B plătește pentru ea – totul este corect și deschis. Dacă ne raportăm din punct de vedere econimic, eu reprezint un ”activ” cu o valoare în creștere, iar dvs – cu o valoare în scădere. În plus, în cazul dvs este vorba despre o depreciere exponențială.

Printre persoanele cu un venit anual mai mare de 500 mii dolari, nu există oameni proști; Suntem de acord să ne întâlnim cu dvs, dar nu să ne căsătorim. V-aș sugera să renunțați la ideea de a căuta un soț bogat.

Loading...