Locul pe care îl ocupă Balanța într-o astrogramă, indică domeniul de viață în care individul reușește să fie concesiv, receptiv la părerile celorlalți, dispus să lucreze în echipă. În egală măsură, indică segmentul de viață, în care este dependent de confirmări și aprobări din partea celor din jur, nehotărât și oscilant.

Caracteristic Balanțelor este că tind să se concentreze pe nevoile altora. Aceasta le-ar putea da aura de persoane altruiste și generoase. În fapt sunt măcinate de egoism de care sunt, însă, conștiente și pe care îl disimulează în acte de generozitate pentru buna lor imagine.

Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt. Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult artă și frumosul.

Vă prezentăm 9 calități minunate ale aceste zodii:

1. Leagă prietenii destul de ușor.

De obicei, prietenia este văzută ca fiind acea relație caldă și plăcută care ne dă încredere în noi, ne dă curajul să acționăm în unele momente mai dificile. Prietenia este acea oază pe care o căutăm când suntem lipsiți de putere și speranță. Este acea lumină când nimeni nu ne înțelege. Prietenia este ceva profund care nu ar trebui rostit cu atâta ușurință.

Balanța este o persoană foarte plăcută și iubită de cei din jur deoarece pot face pe oricine să se simtă interesant și important. Sunt ascultători excelenți și știu să ofere o mână de ajutor la nevoie.

Nativii acesti zodii au o problemă cu oamenii superficiali sau perverși. Observă cu ușurintă falsitatea și interesele ascunse.

2. Sunt foarte buni.

Empatia este o caracteristică importantă. Cine este născut în această zodie, va depunde efort pentru a vă ajuta. Nativii zodiei Balanță văd lumea numai în doi, prin asociere, fie că este vorba de relații, prietenie, parteneriat sau căsătorie. Are o fire deschisă către lume, sociabilă, se face ușor plăcut în mediile publice și recunoscut în lumea largă. Este un om de bine cum s-ar spune în popor și se străduiește să le arate celorlalți cele mai bune calități ale sale. Își ghidează viața după relațiile pe care le construiește cu ceilalți și după aprecierile și sfaturile lor. Ține cont de opiniile și sfaturile celor din jur și înainte de a lua o decizie se consultă mereu cu cei apropiați. Din acest motiv pot da senzația de oscilare, dezechilibru dar și de influențabilitate. Totuși, în momente cheie nativul dă dovadă de coloană vertebrală și de o gândire sănătoasă.

3. Sunt diplomați înnăscuți.

Nimeni nu poate face față situațiilor dificile mai bine decât Balanțele.

Sunt buni diplomați și stăpânesc arta de a rezolva orice situație „ciudată”. În același timp, nativii acestei zodii sunt foarte sofisticați.

Adoră să fie înconjurați de oameni. Nativilor din zodia Balanță, le place să vorbească mult și să dezbată toate probleme ore întregi, asta îi face fericiți.

Balanța este un suflet creativ care are nevoie de comunicare.

4. Sunt curioși din fire.

Balanța este un element de aer. Inteligență este un factor foarte important în dezvoltarea personală. n orice situație, ei caută și găsesc modalități de a optimiza orice muncă. Sunt curioși din fire, și se remarcă prin dorința de cunoaștere și dezvoltare intelectuală.

Singura problemă apare atunci când nu reușește să își satisfacă aceea curiozitate în momentul când aceasta apare, va trece la următoarea imediat, mai ales dacă nu are de unde să afle noi informații.

Nativii din această zodie au o curiozitate înnăscută și nu se sfiesc să pună cele mai dificile întrebări, indiferent de consecințele acțiunii lor, mai ales dacă îi interesează un anumit subiect.

5. Sunt altruiști.

Altruismul poate fi deosebit de sentimente de datorie și loialitate. Altruismul este o motivație de a oferi ceva de valoare unei părți care trebuie să fie oricine, dar nu sinele, în timp ce datoria se concentrează pe o obligație morală față de o anumită persoană (de exemplu, un zeu, un rege), sau colectiv (de exemplu, un guvern).

Balanțele mereu încearcă să ajute necondiționat, fără să aștepte nimic înapoi. Nu încercați să profitați de bunătatea lor, acest lucru o va face să își piardă încrederea și te va scoate din viața lor.

6. Sunt prieteni buni.

Nativii acestei zodii sunt recunoscuți pentru prietenia de care dau dovadă și pentru loialitatea lor. Oamenii merg adesea la balanțe pentru sfaturi deoarece balanțele au o capacitate de a vedea lucrurile dintr-un alt unghi. Balanța analizează situația din toate punctele de vedere înainte de a trage concluzii. Tinde să fie extrem de calculată și tacticoasă.

7. Au un sentiment al frumuseții puternic dezvoltat.

O femeie născută în zodia balanței este ceea ce visează orice bărbat atunci când se gândește să găsească pe cineva lângă care să rămână tot restul vieții. Este feminitatea întruchipată, grațioasă, dar pasională și misterioasă. Așadar, un cadou pentru această nativă nu este deloc ușor de ales.

Balanțele apreciază frumusețea în orice: în prieteni, în oamenii dragi, în artă, scris și muzică.

8. Sunt perfecționiști.

Muncitoare, cerebrală, aplecată spre frumos, spre cultură, Balanța este combinația perfectă la serviciu. Indiferent de domeniul în care activează, Balanța este cea cu care poți discuta pe marginea oricărui subiect. Știe puțin din toate, iar gusturile ei alese o fac să fie remarcată de persoanele sus-puse și invidiată de colegii răutăcioși. Simțul umorului este una dintre calitățile care o ajută de minune nu doar în relația cu partenerul și cu prietenii, dar și la serviciu. În lumea lor ideală, totul este echilibrat și corect. În această lume nu există conflicte.

9. Sunt firi romantice

Chiar dacă este un semn masculin, Balanța nu împrumută decât seriozitatea și stabilitatea de la această descendență astrală. Ea se consideră parte dintr-un întreg, motiv pentru care iubirea pe care o oferă este totală. Nu concepe să nu iubească fără să-și considere partenerul egalul său.

Acesta va fi tratat regește, deoarece, așa cum își pune pe primul loc nevoile ei, Balanța le va pune pe același loc și pe ale lui. Când va întâlni partenerul alături de care decide să-și continue restul vieții, Balanța se va atașa complet, se va contopi cu acesta și-i va oferi iubirea perfectă. Balanța este un partener absolut fermecător: sociabil, spontan, intens, pasional, plin de surprize.